FÖR DIG I NACKA, SALTSJÖBADEN & ÖVRIGA STOCKHOLM

Markiser

Markiser

Vi har markiser för alla typer av fastigheter. Modern design förenat med god funktion hjälper dig att stänga ute värmen soliga dagar. Läs mer om våra olika modeller här!

Persienner

Persienner

Persienner är perfekt i ditt fönster, styr dagsljuset som du vill genom en enkel vridning.

Gardiner

Gardiner

Olika typer av gardiner ger ett behagligt ljus. Välj din gardin bland lamellgardiner, plisségardiner och snygga rullgardiner.

Solskydd

Övrigt solskydd

Välj allt från solfilm till exklusiva akrylglaspersienner, pergolas eller vertikalmarkiser.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Namn: *

Telefonnummer: *

E-postadress: *

Meddelande:

Installera en gardin i Nacka, Saltsjöbaden eller övriga Stockholm

En installation av gardiner kan hjälpa dig att skapa ett behagligt ljus i hemmet och på kontoret. Vi har en rad olika typer av plisségardiner, rullgardiner och lamellgardiner för dig i Saltsjöbaden och Nacka.

Med olika typer av boenden, så finns det även olika typer av fönster och utsikter som kräver olika typer av gardinuppsättningar. Kanske är det så att man vill släppa in maximalt med ljus eller har en fin utsikt som behöver öppenhet? Eller så kanske man behöver enkel mörkläggning i sovrummet? Vi har plisségardiner, lamellgardiner och rullgardiner för alla smaker.

I Sverige upplever vi ofta under sommarmånaderna långa dagar med sol, där en bra rullgardin kan hålla värmen borta. Under det mörka vinterhalvåret kan du istället öppna upp hemmet för att se snön falla. Med hjälp av de olika gardinerna så finns det något för alla, och som passar in i alla hem!

Varför välja Värmdö Solskydd?

  • Kostnadsfritt hembesök i Saltsjöbaden, Nacka och övriga Stockholm
  • Stort utbud
  • Bra priser
  • Varumärken med hög kvalité
  • Professionell installation
  • Något för både hem och kontor
  • Hög servicenivå
  • Verksamma i hela Stockholm

Vilka typer av gardiner finns det?

De olika typerna av gardiner att välja mellan är plisségardiner, lamellgardiner och rullgardiner som alla finns hos Värmdö Solskydd. Rullgardiner är ett bra val för dig som söker ett starkt solskydd, men som enkelt kan rullas upp och släppa in lagom med ljus.

Lamellgardiner är något för den som har stora fönster som täcker hela ytan från topp till tå, men som också vill ha känslan av öppenhet. Plisségardiner är det perfekta alternativet om du vill ha ett fint ljusinsläpp men som också täcker när mörker önskas. Alla dessa gardiner finns i olika färger för att passa in med inredning och boendetyp.

Viktigt att tänka på är att olika miljöer kräver olika typer av gardiner. Lamellgardiner kan ge skydd men samtidigt släppa in lagom med ljus, samt enkelt vinklas. Detta kan vara ett fint alternativ om man har en utsikt som behöver släppas in. Vid kontorsmiljö så vill man kanske sätta upp en annat typ av gardiner, såsom rullgardiner eller plisségardiner om man enkelt vill kunna mörka det, eller öppna upp för att släppa in maximalt med ljus.

Bra att tänka på inför en installation av plissé-, lamell- & rullgardiner

Vid installation av gardiner så bör man tänka på måtten och vilken typ av gardin som fungerar bäst. Ett exempel är att lamellgardiner är ett bra val för den med stora fönster som sträcker sig från tak till golv. Annat exempel kan vara att man i sovrummen behöver extra mörkt, vilket gör rullgardiner till ett perfekt val.

Varje hustyp har olika sorters fönster, allt från utstickande fönster till vägg-jämna fönster. Detta kräver mätning, samt att man tittar på vilket fäste som behövs vid gardinuppsättning. Beroende på fönstertypen så bör man också tänka på vilken typ av gardin man väljer – rullgardin, lamellgardin eller plisségardiner.

Vidare, så är professionell installation en viktig punkt vid uppsättning av gardiner. Vi på Värmdö Solskydd hjälper dig från start till mål. Med ett kostnadsfritt hembesök så tar vi fram den perfekta typen av gardiner för boendetypen, samt hjälp med färgval. Värmdö Solskydd erbjuder alla dessa typer av lamellgardiner, rullgardiner och plisségardiner i Saltsjöbaden, Nacka och hela Stockholm!

Plisségardiner, Lamellgardiner & Rullgardiner i Nacka och Saltsjöbaden

VÄRMDÖ SOLSKYDD

LYCKORNAS V.27
139 53 VÄRMDÖ

KONTAKT

08-571 402 02
073-901 47 55

varmdosolskydd@gmail.com

Lyckornas Väg 27, 139 53 Värmdö

lur2

Boka kostnadsfritt hembesök

verktyg

Professionell installation

garanti

Varumärken med hög kvalité

Värmdö Solskydd & Villservice
Lyckornas Väg 27
139 53 Värmdö
varmdosolskydd@gmail.com

RING OSS IDAG:

08-571 402 02